Unique glass design for lift cars - LC ColorGlass

2. May 2022

 

    

Nejnovější vizualizace z projekčního oddělení:


  • S výtahy v provedení LC Individuál Vás dokážeme skutečně překvapit. Zásady při výběru materiálu jsou následující: Kreativita v designu, vysoká kvalita, přírodní materiály

  • Reagujeme na nejnovější trendy ve světovém designu a představujeme Vám unikátní novinku - skleněnou kabinu LC Exclusive ColorGlass, která dodá interiéru Vaší kabiny noblesu a eleganci, kterou jste si vysnili.

  • LC ColorGlass je unikátní systém celoskleněných tabulí se zalaminovaným digitálním tiskem, který umožňuje dokonale sladit celý interiér kabiny do jednoho celku.

  • LC ColorGlass mají jednoduchou údržbu, dokonalý design a navíc Vás absolutně neomezují z hlediska barev – z široké škály, ze které můžete tabule mít, si vybere zkrátka každý.

 


   

 

 

LC ColorGlass je nabízen ve 3 variantách:

1. Barevné sklo v barvách RAL

Skleněné obklady můžete vybírat z obrovského množství variant v různých barevných kombinacích od jednobarevných až po vícebarevné motivy. Základem je vzorník barev RAL. Barvy jsou tištěny na zadní stranu skla.

 

2. Fotosklo

Motivy pro fototisk je možno vybírat na stránkách www.shutterstock.com, kde naleznete nepřeberné množství motivů. Fotografie je opět tištěná na zadní straně skla, což výrazně prodlužuje její životnost. Pod sklo lze umístit i Vaši vlastní fotografii.

 

3. Organic Glass

Za sklo lze vložit i jakýkoliv organický materiál, například klasy obilí.

 

 

 

LC ColorGlass nabízí něco navíc, co si obyčejné obklady kabiny nemohou dovolit. Pod sklo lze umístit grafické prvky či fotografie, které budou v souladu s interiérem Vašeho domu.


  

  

 

Výtah na úřadě v Českém Krumlově se skleněným designem (mezi skly je fotografie města Český Krumlov).

  

 

 


Neváhejte se na nás obrátit s poptávkou, získejte tak další informace o možnosti dodávky skleněných kabin i pro Vás. Společně najdeme optimální technické řešení, seznámíme Vás s možnostmi provedení a poradíme s realizací.

 

Poptejte nás vyplněním tohoto poptávkového formuláře.