Interesting realizations of Steel elevator shaft

1. September 2022

Vážení zákazníci,

dovolujeme si Vám představit několik nových dokončených realizací výtahů dodaných v kompatibilním provedení s konstrukcí LC. Veškeré informace o námi dodávaných konstrukcích naleznete zde.

Námi dodávané konstrukce se vyznačují jednoduchou a rychlou montáží bez broušení a hluku na místě. Tyto přednosti doplňuje nadčasový design a přesnost dodávaných dílů. Toto jsou důvody vzrůstající obliby u našich partnerů. V současné době již bylo proběhlo či probíhá více než 30 realizací. Podívejte se na nejzajímavější z nich:

 

1. Výtah LC maxi 650 55 v provedení LC Classic na Základní škole v Petrově realizovaný našim partnerem VÝTAHY Tempír s.r.o. Výtah byl dodaný společně s konstrukcí LC Alfa s prosklením.

    

   

 

2. Výtah LC maxi 650 33 v provedení LC Exclusive nerez na SBDO v Pezinoku na Slovensku realizovaný naším partnerem Servis elektro - zdvíhacie zariadenia s.r.o. Výtah byl dodaný společně s konstrukcí LC Alfa s prosklením.

    

 

   

 

3. Výtah LC maxi 650 33 v provedení LC Exclusive nerez na Základní škole v Chebu realizovaný naším partnerem Výtahy Line s.r.o. Výtah byl dodaný společně s konstrukcí LC Alfa s prosklením.

   

 

Neváhejte se na nás obrátit s poptávkou, získejte tak další informace o možnosti dodávky výtahu včetně ocelové konstrukce. Společně najdeme optimální technické řešení, seznámíme Vás s možnostmi provedení a poradíme s realizací.

Poptejte nás vyplněním tohoto poptávkového formuláře.